KNRM

*/ ?>
Terug naar vorige pagina

Radisson Blu Palace Hotel overhandigt cheque aan KNRM Noordwijk

7 April 2017 om 16:30

Radisson Blu Palace Hotel overhandigt cheque aan KNRM Noordwijk

Noordwijk aan Zee, 6 april 2017 – Het Radisson Blu Palace Hotel uit Noordwijk aan Zee heeft de jaarlijkse cheque aan de mannen van de KNRM Noordwijk overhandigd tijdens de opening van Dunes Lounge & Bar. Het hotel zamelt al jaren geld in voor de KNRM en reikt elk jaar de cheque uit tijdens een evenement in het hotel. Op de cheque stond dit jaar het bedrag van €10.000,- vermeld.

General Manager André Aaij van het Radisson Blu Palace Hotel; “Wij kijken er altijd naar uit om weer een cheque te kunnen overhandigen aan de mannen van de KNRM Noordwijk. Zij doen fantastisch werk op de Noordzee waar onze gasten zwemmen en andere watersporten beoefenen. De heren schieten onze gasten – en uiteraard alle anderen in nood op zee - te hulp indien dat nodig is en daar zijn wij trots op”. Het hotel zamelt al jaren geld in door aan elke hotelgast die uitcheckt €1,- te vragen voor de KNRM. Hier wordt goed gehoor aan gegeven en resulteert elk jaar in een mooi bedrag op de cheque. Het hotel doet zelf ook altijd een bijdrage bovenop de gastenopbrengst. Er is zelfs een speciaal fonds opgericht door de KNRM, het Palace Noordwijk Fonds, waar deze bijdrages aan gedoneerd worden. Inmiddels zijn er meerdere hotels die meehelpen dit fonds van een mooi bedrag te voorzien. Om de actie van het hotel extra kracht bij te zetten zijn er in het hotel grote schilderijen te bewonderen van de KNRM in actie; in het verleden en in het heden.

De cheque werd uitgereikt tijdens de feestelijke opening van Dunes Lounge & Bar; de spiksplinternieuwe hotellounge van het Radisson Blu Palace Hotel.  Dunes is de ideale plek voor zowel hotelgasten als inwoners uit de regio die eens iets anders willen! André Aaij: “De nieuwe hotelbar voorziet de gasten van alle gemakken. Zo is het de ideale locatie om na een meeting met een goed glas wijn in de hand na te praten of met een heerlijke kop cappuccino achter de laptop mails te beantwoorden. Ook hebben wij The Winery geopend. In dit wijnproeflokaal kunnen wijnproeverijen worden georganiseerd”.


Datum 07-04-2017
Tijd 16:30
Melding Overige
Adres Picképlein
Plaats Noordwijk

Nog meer nieuws

Voertuigbrand Duinsloot Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT 2018-09-06  De brandweer werd vanmorgen om 04:35 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Duinsloot in Noordwijkerhout. Het bleek t..

Stanklucht Mozartlaan Voorhout

VOORHOUT 2018-09-05  Hulpdiensten werden woensdag aan het einde van de middag naar de Mozartlaan gestuurd voor een benzineluc..

Buitenbrand Boerenburgerweg Noordwijk

NOORDWIJK 2018-09-05  Brandweer van Noordwijk werd vanmorgen om 03:47 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Boerenburgerweg in Noordwijk. Het ging..

Ongeval Tramstraat Katwijk

KATWIJK  2018-09-04 Vanmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de Tramstraat in Katwijk. Hierbij is een 79-jarige vrouw uit Katwijk aan haar..

Hennepkwekerij opgerold Hoofdstraat Noordwijk

NOORDWIJK  2018-09-04  Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een winkel aan de Hoofdstraat in Noordwijk. Er stonden zo drie..